Erilaiset kahvimerkit Suomessa

Kahvipapuja

Kahvimerkit Suomessa liitetään usein muutamaan suureen suosikkiin, jotka lähes jokainen suomalainen tuntee nimeltä. Niitä ovat esimerkiksi suosikit Paulig ja Meira. Suomi on kuitenkin jopa yllättävän monipuolinen maa kahvimerkkien suhteen. Etenkin erilaiset erikoisliikkeet myyvät myös harvinaisempia ja erikoisempia kahvimerkkejä. Suomessa on siis melko monipuolinen tarjonta kahvimerkkejä. Jokainen näistä merkeistä tarjoaa omanlaisensa kahvielämyksen sekä jopa erilaisia eksoottisia kahvimakuja.

Kahvimerkit Suomessa

Pauligin Juhla Mokka – ja Presidentti-kahvit sekä esimerkiksi Meiran Kulta Katriina ovat yksiä suosituimpia suomalaisten ostamia kahveja. Muita suosittuja ja tuttuja suomalaisia kahvimerkkejä ovat esimerkiksi Pirkka, Rainbow ja Löfbergs. Nämä merkit tarjoavatkin monipuolisesti suomalaiseen sopivia kahveja ja jopa erikoisempiakin kahveja. Niitä ovat esimerkiksi Pauligin kaupungeista inspiroituneet kahvit, joista voit lukea lisää toisesta blogiartikkelista.

Erilaiset kahvit kiehtovat kuitenkin monia. Siksi kannattaa joskus ostaa tutun merkin sijaan erikoisempaa kahvimerkkiä. Niitä löytää esimerkiksi nettikaupoista ja pienpaahtimoista. Sellainen on esimerkiksi kotimaisen pienpaahtimon Kanelimamman Kesäkahvi-kardemummakahvi. Suomessa on monia muitakin laadukkaita pienpaahtimoita, joiden tarjontaan kannattaa tutustua. Samalla tuet kotimaista työvoimaa. Monen pienpaahtimon kahveja saa tilattua netistä käsin.

Tutustu eri kahvimerkkeihin

Suomessa on lukuisia vaihtoehtoja kahvimerkeissä. Esimerkiksi Aromix tarjoaa tummapaahtoisempia kahveja, jotka ovat myös vaaleapaahtoisia vatsaystävällisempiä. Sen valikoimasta löytyy myös eksoottisia ja persoonallisia makuelämyksiä eri puolilta maailma. Esimerkiksi Helsingin kahvipaahtimo tarjoaa monia erilaisia kahvimakuja. Tarjolla on myös todella erikoisia kahvivaihtoehtoja, kuten Apocalyptica-kahvi ja kahvi omalla etiketillä.