Erikoiskahvit kaupungeittain tuovat vaihtelua arkeen

Kahvipavut kupissa.

Juhla Mokan perinteinen vaaleapaahtoinen kahvi on suomalaisten suosikki ja arkiaamujen ja päivien perusjuoma, mutta sen valmistaja Paulig tarjoaa lisäksi erikoisempiakin makuja. Niihin kannattaa ehdottomasti tutustua. Näitä ovat esimerkiksi sen eri kaupunkien ja maiden mukaan luodut kahvijauhatukset.

Kahvia Reykjavikin tai New Yorkin tyyliin

Paulig tarjoaa eri kaupungeista inspiraationsa saaneita kahvijauhatuksia. Haastankin kaikki kahvin ystävät kokeilemaan näitä erikoisia makuja perinteisen kahvin sijaan. Tarjolla on esimerkiksi Sydney-, New York-, Reykjavik-, Barcelona-, Parisien- ja Havana-kahvit. Lisäksi tarjolla on ainutlaatuisen aromin tarjoama Brazil-kahvi tumma- ja vaaleapaahtoisena.

Nämä Pauligin erikoiskahvit saavat inspiraationsa eri kaupunkien kulttuureista ja tarjoavat hittijuomia ympäri maailman. Esimerkiksi Reykjavik-kahvi on keskitumma 100 % arabicapavuista paahdettu kahvi, ja sen hedelmäisestä ja makeasta mausta löytää vivahduksen toffeeta.