Juhla Mokka on Suomen rakastetuin kahvi

Kahvipavut valitaan huolella

Juhla Mokka on kaikille suomalaisille tuttu nimi ja tuttu näky kauppojen hyllyillä. Se on Suomen rakastetuin kahvi, eikä mikään ihme, sillä se on täyteläisen makuinen ja parhaista Keski- ja Etelä-Amerikan sekä Afrikan kahvilaaduista valmistettu.

Valitse oma Juhla Mokkasi

Juhla Mokasta on saatavilla neljä erilaista makuversiota. Suosituin on varmasti perinteinen Juhla Mokka, joka on vaaleapaahtoinen, keskitäyteläinen, hapokkuudeltaan raikas ja aromikkuudeltaan vivahteikas kahvi. Toisille maistuvat kuitenkin pähkinäinen Tumma Paahto, joka hapokkuudeltaan tasapainoinen tai Tosi Tumma, joka on tumma ja täyteläinen, mutta hapokkuudeltaan matala kahvi.

Juhla Mokka Luomu on Reilun kaupan vaaleapaahtoinen ja aromikas luomukahvi, jossa on vivahteikas maku. Kahvin luonnonmukaisesti viljellyt pavut ovat kypsyneet ilman keinotekoisia ravinteita ja torjunta-aineita.