Mustaa kahvia vai kahvia lisukkeilla?

Kasvimaidot tuovat kahviin aivan omanlaisensa maun

Ihmiset ovat erilaisia ja myös heidän kahvinjuontityylinsä ovat hyvin erilaisia keskenään. Osa pitää kahvin juomisesta mustana ja osa taas ei voi sietää mustaa kahvia, vaan kaipaa kahvin sekaan esimerkiksi maitoa. Kahvin kanssa sopii kuitenkin moni muukin lisuke.

Kokeile kasvimaitotuotteita

Kasvimaitotuotteet sopivat myös monelle, jotka ovat herkistyneet maidolle. Lisäksi ne tuovat kahviin aivan uudenlaisen maun, joka on monen mielestä herkullinen. Kokeile esimerkiksi kauramaitoa, mantelimaitoa tai soijamaitoa. Tarjolla on myös monia muita kasvipohjaisia juomia, joita voi käyttää kahvin seassa maidon tai kerman korvikkeena.

Kasvimaitoihin lisätään joskus myös kalsiumia ja vitamiineja, jotta päästäisiin lähelle lehmänmaidon ravintokoostumusta. Niitä voi olla myös maustettu erilaisilla tavoilla. Esimerkiksi suklaalla maustettu kasvimaitojuoma voi tuoda herkullisen lisän kahviin.