Kondensoitu maito on kermaisen kaunista

Kondensoitu maito saa suun hymyyn

Kondensoitu maito on jo itsessään todellinen herkku. Kyseisestä maidosta valmistetaan myös herkullista kinuskia. Karamellisoitua maitoa voidaan nauttia sellaisenaan tai kuumentaa se maistuvaksi jälkiruokakastikkeeksi. Erityisen herkullista karamellisoitu maito on herkullisen juustokakun tai maistuvan mansikka- tai vadelmakakun kera. Nauti karamellisoitua, maistuvaa maitoa myös höyryävän kahvin tai jääkahvin kanssa tarjoiltuna. Karamellisoitu, makea maito sopii nimittäin erittäin hyvin nautittavaksi kahvin kera. Kahvikupin pohjalle kaadetaan kondensoitua maitoa ja päälle kahvia jääpaloilla viimeisteltynä. Todella upean makuista. Aamukahviksi sopii lämmin höyryävä mokka kondensoidun maidon ja vaikkapa kanelin kera, joka on todella maistuva makuelämys. Kyseinen maito pitää säilyttää jääkaapissa aina avaamisen jälkeen ja käyttää kokonaan noin viikon kuluessa.

Kondensoitu maito saa suun hymyyn