Kofeiiniton kahvi sopii hyvin iltakahviksi

kofeiiniton kahvi

Kofeiiniton kahvi on oiva vaihtoehto silloin, kun haluat nauttia kahvin mausta ilman kofeiinin tuomaa piristävää vaikutusta. Osa ihmisistä kokee kofeiinin vaikutuksen muita herkemmin, jolloin kofeiiniton vaihtoehto mahdollistaa kahvista nauttimisen ilman kofeiinin tuomia haittavaikutuksia. Nimestään huolimatta kahvi ei kuitenkaan ole täysin kofeiiniton, joten mikäli sitä juo 5-10 kuppia, vastaa saamasi kofeiinimäärä paria kahvikupillista. Kofeiinin määrä on kuitenkin hyvin vähäinen, joten siksi kofeiinin piristävä vaikutus jää huomattavasti pienemmäksi. Näin sinun ei tarvitse luopua iltakahvistasi yöunien menettämisen pelossa, ja pääset nauttimaan kahvin aromikkaasta mausta mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Kofeiiniton kahvi sopii kaikille