Paulig Kädentaitajat

Juhla Mokka.
Tekijöiden kahvi.

Yhdessä tekemisessä on voimaa. Osallistu Juhla Mokka Hävikkihaasteeseen ja tee teko hävikkiruoattoman Suomen puolesta!

53. Kädentaitaja: Froodly

Innovaatiot syntyvät kahvin voimalla

Froodly on erinomainen esimerkki siitä, mitä kädentaitajuus tänä päivänä on. He ovat luovia ja kansainvälisiä nuoria, joilla on halu käyttää osaamistaan yhteisen hyvän lisäämiseksi.

Froodly on kansainvälisen perustajajoukon startup-yritys, jonka tavoitteena on taistella ruokahävikkiä vastaan kehittämänsä mobiiliapplikaation avulla. Froodly-applikaation kehittäjät Brennan Clark, Shahram Eivazi, Choi Ling ja Serge Tsyba haluavat muuttaa maailmaa tekemisellään – heitä vievät eteenpäin heidän intohimonsa ja arvonsa.

Me ja kaikki Froodlyn käyttäjät voimme yhdessä vaikuttaa ruokahävikkiongelmaan, Brennan sanoo.

Froodly sai alkunsa, kun Brennan ja Shahram tapasivat toisensa startup-tapahtumassa. Molemmat olivat tahoillaan havainneet, kuinka suuri ongelma ruokahävikki on. Opiskelijapiireistä mukaan löytyi samanhenkisiä tekijöitä, joiden kanssa ongelmaan alettiin etsiä ratkaisua.

Froodly edustaa uudenlaista tekijöiden sukupolvea, joka on yhteisöllinen, innovatiivinen ja toimeen tarttuva. Juhla Mokka on aina puhunut tekemisen puolesta – tunteella ja taidolla. Nykypäivän Suomessa tämä tinkimättömyys tarkoittaa edelleen oikeiden asioiden tekemistä, mutta ilman epäonnistumisen pelkoa.

Epäonnistumisessa ei ole mitään väärää, sen jälkeen pitää vain yrittää uudestaan, Shahram toteaa.

Monet innovatiiviset keksinnöt ovat syntyneet kahvin voimalla, eikä Froodly ole Sergen mukaan poikkeus.

Ohjelmisto ei valmistu ilman kahvia ja se on totuus, Serge hymähtää

Lue lisää froodlysta

Paulig kuvapankkiin